Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Tretorn

Här hittar du vårt sortiment av Tretorn för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Tretorn eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Tretorn enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Tretorn gummistövlar och jaktstövlar

Tretorn gummistövlar eller jaktstövlar är ett självklart val när du vill ha kvalitet till ett bra pris. Om du väljer ett par Tretorn stövlar får du verkligen valuta för pengarna.

Tretorn är ett svenskt varumärke som grundades i Helsingborg redan 1891, "BORN OUT OF SCANDINAVIAN WEATHER" är deras ledord. De har blivit ett kulturarv inom friluftsliv och är kända för sina gummistövlar av hög kvalitet och överlägsna slitstyrka.

Tretorn har alltid haft ett nära samarbete med jägare, vandrare och fritidsentusiaster som varit med och formar deras stövlar. Därför kan du lita på att stövlarna verkligen fungerar vid olika utomhusaktiviteter.

Du kan bland annat använda Tretorn gummistövlar vid

  • jakt
  • fiske
  • vandring
  • utomhusaktiviteter såsom svampplockning, hundpromenad mm

Jägarliv är stolta över att kunna erbjuda en så hög kvalitet till ett bra pris. Köp dina jaktstövlar från Tretorn online hos oss.

Visar alla 3 resultat