Bushman myggmedel gel, 75 ml

Bushman myggmedel gel, 75 ml

139 kr

(1 kundrecension)

I lager

4 Plus Aftonbladet 3 Min

Bushman gel är skonsam mot huden, har en behaglig och neutral doft, och innehåller allergifria ingredienser. Den aktiva ingrediensen i Bushman är DEET, vilken rekommenderas av Världshälsoorganisationen (WHO)...

Gratis frakt på order över 1000 kr

  • Öppet köp i 30 dagar
  • 14 dagars ångerrätt
  • leveranstid 1-5 arbetsdagar
Alltid trygga köp

Beskrivning

4 Plus Aftonbladet 3 Min

Bushman gel är skonsam mot huden, har en behaglig och neutral doft, och innehåller allergifria ingredienser. Den aktiva ingrediensen i Bushman är DEET, vilken rekommenderas av Världshälsoorganisationen (WHO) som det mest effektiva myggskyddet på marknaden. DEET utvecklades i USA som skydd mot insektsburna sjukdomar i tropiska miljöer, och är godkänt för användning i Sverige av Kemikalieinspektionen. Bushman ger ett långvarigt skydd mot insekter som mygg, knott, fästingar, flugor och andra luftburna insekter, upp till 15 timmar. Bli myggfri med Bushman! Använd Bushman myggspray så kan du njuta av den svenska sommaren.

Bushman myggmedel utvecklades under 80‐talet av Tom Bethurem, en australiensisk kemist bosatt i Australiens norra träskmarker, ökända för extremt svåra mygg‐ och insektsförhållanden. Bushman testades och förbättrades under många år i dessa extremt svåra förhållanden, för att säkerställa maximalt skydd och bästa effekt i de svåraste miljöer. Skyddar mot mygg, knott och fästingar i upp till 15 timmar. Volym: 75 ml.

1 recension av Bushman myggmedel gel, 75 ml

  1. Daniel Sundbaum (verifierad ägare)

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Avbryt