Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Fritidsbyxor dam

Här hittar du vårt sortiment av Fritidsbyxor dam för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Fritidsbyxor dam eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Fritidsbyxor dam enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Vi på jägarliv säljer olika typer av fritidsbyxor för dam. Oavsett om du ska ut och fjällvandra eller gå en promenad med hunden har vi byxor som passar.

I sortimentet hittar du främst fritidsbyxor från varumärket Nordic XP. Friluftsbyxor från Nordic XP finns i många olika färger och mönster att välja mellan som passar för just ditt friluftsliv.

Fritidsbyxor i stretch

Våra funktionsbyxor i 4-vägs stretch från Nordic XP är mycket populära. Snygg och bekväm modell som kan användas vid tuffa fjällvandringar men även för vardagsliv på jobbet och ute på promenaden med hunden. Byxorna har förstärkta sömmar och är vattenavvisande. Dessutom har de resår i midjan, vilket gör att den känns skönare att bära. Modellen är lite tajtare och mer slimmad, men tack vare stretchpartierna är den ändå bekväm att bära.

I sortimentet av fritidsbyxor dam hittar du även:

  • överdragsbyxor
  • termobyxor
  • termokjolar
  • regnbyxor

Välkommen att beställa dina byxor från oss. Har du frågor om produkterna kan du givetvis kontakta oss.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Storlek

Varumärken

Färg

Visar 1–24 av 26 resultat