Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Jaktkängor dam

Här hittar du vårt sortiment av Jaktkängor dam för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Jaktkängor dam eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Jaktkängor dam enkelt och smidigt hos Jägarliv.

När man ska ut och jaga är det viktigt att ha varma och bekväma jaktkängor dam eller jaktstövlar på fötterna. Jägarliv har olika kängor och stövlar som passar bra till jaktturen.

Vad ska jag tänka på när jag köper jaktkängor?

När du är ute och jagar behöver du kunna röra dig smidigt och ljudlöst samtidigt som du ska hålla dig varm. Därför ska du välja jaktkängor som är smidiga, vattenskyddade och stabila. Köp gärna en storlek större än normalt så du får plats med ett par sköna jaktstrumpor i ull.

Hos oss på Jägarliv har vi olika typer av stövlar och kängor som kan användas för jakt. Våra jaktkängor dam och jaktstövel dam har hög kvalitet till ett lågt pris för att du ska ha möjlighet att vara ute länge i naturen. Då det ofta är påfrestande terräng vid jakt passar dessa skor väldigt bra.

Jaktstövel eller jaktkänga?

En känga är mer stabil än en stövel så om terrängen är svår kan det vara bra att välja kängan. Är det däremot blött i markerna eller om det regnar är det bättre med en stövel. Välj gärna en fodrad jaktstövel dam så håller du dig riktigt varm om fötterna. I annat fall väljer du en större stövel så du får plats med ett par tjocka ullsockor.

Har du frågor om våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Varumärken

Färg

Visar alla 4 resultat