Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu
Fjällpaketet

Fjällpaketet

5.887 kr 2.995 kr

Tillgänglighet: 7 i lager

  • Fri frakt över 1000:-
  • 1-3 dagars leveranstid
  • 14 dagars ångerrätt
  • Säkra betalningar med Klarna
Fjällpaketet är anpassat för längre vandringar då utrustningen är mycket lätt och kompakt. Komplett väger hela paketet endast ca 8...

Fjällpaketet är anpassat för längre vandringar då utrustningen är mycket lätt och kompakt. Komplett väger hela paketet endast ca 8 kg. Tältet och övrig utrustning är av mycket hög kvalitet och anpassat för tuffare terräng och väder.

Tältet:

Ett väldigt lätt tunneltält för 3-personer som är väldigt enkelt att resa upp. Tältet har ett högt ”böjt” golv” som hindrar vatten från att komma in i tältet. Bra ventilationen motverkar kondens inne i tältet. Alla ventilationsöppningar och ingångar är utrustade med myggnät. Tältet har sammanlänkade innertältet och yttertältet. Takmaterialet är i Duralite WP+ som är ett kvalitetsmembran med en vattenpelare på 5.000 mm. Golvet har en vattenpelare på 10.000 mm. Alla sömmar är tejpade.

MATERIAL

Stomme: Aluminium
Innertält: 190T Polyester
Tak: Duralite WP+ Polyester Ripstop
Golv: 210T Polyester PU
STORLEK: Bredd:160 cm
Djup: Sovrum, 255 cm, Absid 105 cm
Höjd: 105-115 cm cm
Vikt: 2,75 kg

Ryggsäck

En välutrustad vandringsryggsäck på 60 Liter. Perfekt för längre vandringar, resor och äventyr. Trek 70 har försetts med ett enkelt DCS-bärsystem (Dynamic Carrying System) som ger både högre komfort och en generös stoppning som ger en mer jämnare och stabilare fördelning av vikten du bär.

Denna toppmatade ryggsäck har ett lättåtkomligt uppdelat huvudfack med blixtlås, en rymlig framficka med blixtlås varav båda är vattentäta och har även försetts med 2 st expanderbara sidfickor, integrerat regnskydd och ett flexibelt höftbälte som är optimalt vid längre vandringar.

STORLEK: 60 Liter

Sovsäck:

Sovsäck Artic 1200

En svartgrön och välfylld sovsäck från True North tillverkat i ett hållbart nylonmaterial med lång livslängd och insida i ett mjukt och slät Thermoloft-material med väldigt bra isoleringsförmåga.

Denna modell har kapacitet för en komforttemperatur på 0°C och en minimitemperatur på -23°C.
Notera att för att dessa uppskattningar ska vara tillämpbara bör ändå en lämplig klädsel väljas med förnuft efter omständigheterna.

Bredd85 cm
Färgsvart/grön
Längd235 cm
Material210T Polyester Ripstop
StoppningThermoloft 1200 gram

 

Liggunderlag:

Självuppblåsbara liggunderlag som erbjuder mycket god sovkomfort och bra isolering mot markylan. Trek 30 har en tjocklek på 30 mm som är dubbelt så tjockt som standardmodellen. Tillverkat i ett hållbart Rip-stop nylon yttermaterial med skummadrass inuti med små luftbubblor. Vikt: ca 800 g.

MATERIAL: 100% Polyamid rip-stop
STORLEK: L183 x B51/42 x H2,5 cm. Hoprullad: Ø16 x H25 cm.

 

Gåstavar: 

Gåstav med utbytbar gummitopp med smidig teleskopfunktion för anpassa höjden efter behov. Staven är 3-delad där du kan justera längd på två ställen. Staven har ett ergonomiskt handtag med stödrem för bästa komfort under din vandring eller promenad.

Färg: Blå
Längd: Justerbar, 66 – 135 cm

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Fjällpaketet”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *