Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Fleecetröja

Här hittar du vårt sortiment av Fleecetröja för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Fleecetröja eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Fleecetröja enkelt och smidigt hos Jägarliv.

I vår webbshop hittar du fleecetröjor för både dam och herr. En fleecetröja är ett mycket praktiskt plagg för dig som har en aktiv fritid. Oavsett om du ska ut på fjällvandring eller gå en sväng med hunden passar fleecetröjan bra. Är det kallt ute använder du den som mellanlager. Under varmare årstiderna kan du använda en fleecetröja som ytterplagg. Fördelar med fleecetröjan är att den andas och transporterar bort fukt från kroppen. Den är också mycket lättskött, bara att slänga i maskinen när den behöver tvättas. Har du frågor angående våra fleecetröjor kan du kontakta oss för att få hjälp. Välkommen med din beställning.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Storlek

Varumärken

Färg

Visar alla 3 resultat