Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

M90 kamouflagebyxor

Här hittar du vårt sortiment av M90 kamouflagebyxor för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom M90 kamouflagebyxor eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla M90 kamouflagebyxor enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Hos oss på Jägarliv hittar du många M90 kamouflagebyxor. M90 är ett  kamouflagemönster som svenska försvaret använder på sitt uniformssystem 90. Mönstret skapar ett bra kamouflage som fungerar i svenska skogar och marker. Dessutom är det riktigt snyggt.

M90 består av fyra färger:

  • svart eller mörkt marinblått
  • mörkgrönt
  • ljusgrönt
  • beige

M90 kamouflagebyxor är mycket populära, dels för att du kan vara kamouflerad till exempel vid jakt eller när du är ute i naturen och vill få möjlighet att se djur, utan att de ser dig. Dessutom är mönstret coolt och inne bland barn och ungdomar.

Vårt sortiment av M90 kamouflagebyxor

Hos oss hittar du byxor med M90 kamouflagemönster för herr, dam och barn till riktigt bra priser. Byxorna finns i olika kvaliteter och modeller och du kan även hitta jackor, damleggings och shorts med M90 mönster.

Välkommen med din beställning av byxor redan idag. Om du har frågor angående våra produkter är du givetvis välkommen att kontakta oss.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Storlek

Färg

Visar alla 15 resultat