Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Softshell Jacka

Här hittar du vårt sortiment av Softshell Jacka för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Softshell Jacka eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Softshell Jacka enkelt och smidigt hos Jägarliv.

En softshell jacka är av ett ganska mjukt material, oftast tätvävd microfiber. Softshell är vindtätt och ger bra skydd mot regn även om det inte är helt vattentätt.

Om du svettas mycket är en softshell friluftsjacka ett bra val då andningsförmågan är mycket bra. Softshelljackor kan användas vid alla typer av aktiviteter, förutom när det regnar mycket. Då behöver du mer vattentäta kläder.

Varför använda softshell jacka?

  • Softshell ersätter flera lager i ett och samma plagg
  • Andningsförmågan är hög, du slipper bli kall och våt
  • Mycket lättskött och torkar snabbt
  • Stretchig - den är smidig och följsam.

Använd din jacka såväl vid promenader, vandringar, cykling som på skidturen. Eftersom jackan är ganska varm är den inte så lämplig i varmt sommarväder, men övriga årstider är det en perfekt friluftsjacka.

Välkommen med din beställning av en softshell friluftsjacka. Har du frågor kan du höra av dig till oss för att få hjälp.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Storlek

Varumärken

Färg

Visar alla 5 resultat