Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Fritidsbyxor herr

Här hittar du vårt sortiment av Fritidsbyxor herr för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Fritidsbyxor herr eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Fritidsbyxor herr enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Här hittar du Jägarlivs stora sortiment av fritidsbyxor herr för både friluftsliv, jakt, fiske och vandring. Många av våra fritidsbyxor för herr kan även användas i vardagen. Oavsett om du ska genomföra en fjällvandring eller gå ut med hunden så passar våra fritidsbyxor bra.

I sortimentet finns friluftsbyxor från varumärken såsom Nordic XP, True North och Helly  Hansen. Du kan välja bland fritidsbyxor i många olika färger och mönster och du kommer säkert att hitta några som passar ditt friluftsliv. 

Våra fritidsbyxor i stretch

Våra friluftsbyxor och funktionsbyxor i 4-vägs stretch är mycket populära. Byxorna är snygga och bekväma och kan användas såväl vid tuffa fjällvandringar som i vardagslivet på jobbet och ute på promenaden med hunden. Byxorna har förstärkta sömmar och är vattenskyddade. Tack vare stretchpanelerna är de mycket bekväma att ha på sig. Dessutom har de resår i midjan, vilket gör dem extra bekväma.

I vårt sortiment av fritidsbyxor herr hittar du även:

  • vattentäta varselbyxor
  • termobyxor
  • överdragsbyxor
  • M90 kamouflagebyxor.

Beställ dina byxor från oss redan idag. Har du frågor om produkterna kan du givetvis kontakta oss.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Storlek

Varumärken

Färg

Visar 1–24 av 36 resultat