Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Jaktkängor herr

Här hittar du vårt sortiment av Jaktkängor herr för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Jaktkängor herr eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Jaktkängor herr enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Hos oss på Jägarliv kan du handla såväl fodrade gummistövlar som kängor med andasfunktion. Vi har prisvärda och funktionella jaktkängor herr från flera olika tillverkare. 

När man jagar är det alltid viktigt att hålla sig torr och varm om fötterna, eftersom man annars lätt kan börja frysa. Tänk på att ett jaktpass kan vara mycket långt och att då börja frysa om fötterna gör inte minnet av jaktdagen positivt. Med ett par jaktkängor herr från oss blir jaktupplevelsen mycket trevligare.

Vad ska jag tänka på när jag köper jaktkängor?

En bra jaktkänga ska ha följande egenskaper:

  • Bra passform
  • Rymliga, så du får plats med varma sockar
  • Vattenskyddade
  • Gärna andasfunktion
  • Slitstarka
  • Stabila

När du går i skogen och på ojämn mark är det extra viktigt att ha ett par stabila kängor som ger stöd för både häl och vrist.

Vi levererar alltid snabbt och hos oss får du även personlig service. Har du frågor om någon av våra kängor är du välkommen att kontakta oss för att få hjälp.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Varumärken

Färg

Visar alla 6 resultat