Jaktkläder

Viktiga saker för din krislåda:
MSB rekommenderar att kunna klara sig själv hemma i minst en vecka. Hemberedskap är en bra grund för prepping och hjälper även samhället att prioritera hjälp till de mest behövande under en kris.
Du kan sedan anpassa din beredskap efter dina egna behov och önskemål.

Visar 1–16 av 230 resultat

Visar 1–16 av 230 resultat

Mer om Jaktkläder

Välkommen att botanisera i Jägarlivs stora utbud av jaktkläder och fritidskläder, som kan användas vid jakt. Vid jakt och annan utomhusaktivitet är det viktigt att vara klädd efter väder. Hos oss hittar du allt från jaktställ till underkläder som passar för en dag i skogen under alla väderförhållanden.

Vårt sortiment av jaktkläder

Jägarliv säljer kläder för jakt i både herr- och dammodeller. Hos oss hittar du bland annat:

  • Jackor
  • Jaktbyxor
  • Underställ
  • Jakt- och skyttevästar
  • Kängor
  • Gummistövlar
  • Fleeceplagg
  • Jaktstrumpor

Hur ska man klä sig på jaktturen?

När man ska ut på jakt och kanske sitta på pass en lång tid är det viktigt att man är rätt klädd. Det kan bli kallt och kanske blött och då är det viktigt att klä sig lager-på-lager. Underst bär man ett underställ av funktionstyp, är det riktigt kallt rekommenderas ett merinoställ som är både varmt och tillåter att fukten transporteras bort från kroppen. Som mellanlager passar en fleecetröja eller en skön ulltröja. Ytterst bär man vattenavvisande byxor och jacka. Är det riktigt kallt kan det behövas ett par överdragsbyxor och en extra tröja. På fötterna kan man ha fodrade gummistövlar, men allra bäst är ett par rejäla kängor. Kängorna ger fötter och vrister extra stöd och håller fötterna varma. Ett par varma och sköna ullsockor är också att rekommendera. Med sockor av ull hålls fötterna varma även om sockorna blir fuktiga.

Vi kan erbjuda bra och prisvärda jaktkläder med snabb och trygg leverans av din beställning, undrar du över något är det bara att kontakta oss. Köp dina jaktkläder på nätet hos oss på Jägarliv.