Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Jaktvästar /Skyttevästar

Här hittar du vårt sortiment av Jaktvästar /Skyttevästar för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Jaktvästar /Skyttevästar eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Jaktvästar /Skyttevästar enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Du kan handla snygga och prisvärda jaktvästar och skyttevästar hos oss på Jägarliv. En jaktväst kan vara användbar och snygg både på skjutbanan och under jakten.

Skyttevästar

En skytteväst använder du framförallt på skyttebanan. Våra västar är tillverkade i nätmaterial med tygförstärkningar där slitaget är högst. De har också flera fickor så att du kan ha allt du behöver tillhands.

Jaktvästar

En jaktväst kan ha många olika syften. Den kan till exempel vara ett praktiskt plagg med många fickor där du har alla småprylar lättåtkomliga. Den kan även vara ett plagg som mest används för att det är snyggt och passar med din jaktoutfit. Men du kan också använda en värmeväst när det är kallt ute.

Vi har många typer av västar som du kan använda när du jagar:

  • skinnvästar - för härlig retrokänsla
  • reflexvästar - för att synas
  • skyttevästar - praktiska på skyttebanan
  • värmevästar - både med och utan elektrisk värme

Välkommen med din beställning av jaktvästar. Om du har frågor angående våra västar kan du givetvis kontakta oss.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Storlek

Varumärken

Färg

Visar alla 7 resultat