Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Fritidsbyxor barn

Här hittar du vårt sortiment av Fritidsbyxor barn för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Fritidsbyxor barn eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Fritidsbyxor barn enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Hos Jägarliv hittar du tuffa och slitstarka fritidsbyxor barn. Vi har lätta och smidiga funktionsbyxor som passar bra på skogsutflykter men även på skolgården.

Ett par fritidsbyxor för barn ska vara:

  • smidiga
  • bekväma
  • tillåta rörlighet
  • lätta att tvätta
  • slitstarka

Köp en fritidsbyxa barn i stretch

Fritidsbyxorna i 4-vägs stretch från Nordic XP är mycket populära. Barnen älskar att ha dem både i skolan och på fritiden. Och vad kan vara skönare än ett par smidiga byxor som inte stramar när man leker? Dessutom kan de användas när familjen ska ut på fjällvandring eller ut i skogen och plocka svamp.

Varför inte köpa ett par riktigt tuffa kamouflagebyxor M90 i stretchigt material. Dessa byxor är både tuffa och bekväma.

Vi säljer även termobyxor och regnställ för barn. Allt med hög kvalitet och humana priser. Välkommen att beställa fritidsbyxor till barnen hos oss.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Färg

Visar alla 15 resultat