Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Jaktkängor

Här hittar du vårt sortiment av Jaktkängor för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Jaktkängor eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Jaktkängor enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Hos oss på Jägarliv kan du handla funktionella, prisvärda och varma jaktkängor från flera olika tillverkare. 

När man jagar är det alltid viktigt att hålla sig torr och varm om fötterna, eftersom man annars lätt kan börja frysa. Tänk på att ett jaktpass kan vara mycket långt och att då börja frysa om fötterna gör inte minnet av jaktdagen positivt. Med ett par jaktkängor från oss blir jaktupplevelsen mycket trevligare. 

Vad ska jag tänka på när jag köper jaktkängor?

En bra jaktkänga ska ha följande egenskaper:

  • Bra passform
  • Rymliga, så du får plats med varma sockar
  • Vattenskyddade
  • Slitstarka
  • Stabila

Ofta går du i skogen och på ojämn mark och då är det extra viktigt med ett par stabila kängor som ger stöd för häl och vrist.

Vi levererar alltid snabbt och hos oss får du även personlig service. Har du frågor om någon av våra kängor är du välkommen att kontakta oss för att få hjälp.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Varumärken

Färg

Visar alla 5 resultat