Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Jaktkläder

Här hittar du vårt sortiment av Jaktkläder för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Jaktkläder eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Jaktkläder enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Välkommen att botanisera i Jägarlivs stora utbud av jaktkläder och fritidskläder, som kan användas vid jakt. Vid jakt och annan utomhusaktivitet är det viktigt att vara klädd efter väder. Hos oss hittar du allt från jaktställ till underkläder som passar för en dag i skogen under alla väderförhållanden.

Vårt sortiment av jaktkläder

Jägarliv säljer kläder för jakt i både herr- och dammodeller. Hos oss hittar du bland annat:

  • Jackor
  • Jaktbyxor
  • Underställ
  • Jakt- och skyttevästar
  • Kängor
  • Gummistövlar
  • Fleeceplagg
  • Jaktstrumpor

Hur ska man klä sig på jaktturen?

När man ska ut på jakt och kanske sitta på pass en lång tid är det viktigt att man är rätt klädd. Det kan bli kallt och kanske blött och då är det viktigt att klä sig lager-på-lager. Underst bär man ett underställ av funktionstyp, är det riktigt kallt rekommenderas ett merinoställ som är både varmt och tillåter att fukten transporteras bort från kroppen. Som mellanlager passar en fleecetröja eller en skön ulltröja. Ytterst bär man vattenavvisande byxor och jacka. Är det riktigt kallt kan det behövas ett par överdragsbyxor och en extra tröja. På fötterna kan man ha fodrade gummistövlar, men allra bäst är ett par rejäla kängor. Kängorna ger fötter och vrister extra stöd och håller fötterna varma. Ett par varma och sköna ullsockor är också att rekommendera. Med sockor av ull hålls fötterna varma även om sockorna blir fuktiga.

Vi kan erbjuda bra och prisvärda jaktkläder med snabb och trygg leverans av din beställning, undrar du över något är det bara att kontakta oss. Köp dina jaktkläder på nätet hos oss på Jägarliv.

SHOW FILTERS

Pris

Kön

Storlek

Varumärken

Färg

Visar 1–24 av 138 resultat