Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

Menu

Jaktskidor

Här hittar du vårt sortiment av Jaktskidor för jakt och fritid. Jägarliv har allt inom jakt och fritid för hela familjen till förmånliga priser. Är det något du saknar inom Jaktskidor eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss! Handla Jaktskidor enkelt och smidigt hos Jägarliv.

Jägarliv kan nu erbjuda vinterjägaren jaktskidor av hög kvalitet till riktigt bra priser. Under vinterjakt med mycket snö är det superbra att ha ett par skidor som är speciellt framtagna för att åka där det inte finns skidspår.

Vad skiljer jaktskidor från vanliga skidor?

Jaktskidor är kortare och bredare än vanliga längdskidor. Det gör att de passar extra bra att använda i obanad terräng. Skidorna sjunker inte ner lika mycket i snön som ett par smalare skidor och det blir mycket lättare att ta sig fram.Hos oss på Jägarliv hittar du flera olika jaktskidor från varumärket OXOTHNK som lämpar sig för jakt- eller fisketuren. De är även utmärkta att använda om du gillar att åka i obanad terräng. Alla skidor är av trä och levereras kompletta med bindningar.Beställ dina nya skidor redan idag, vi levererar snabbt och säkert. Har du frågor är du givetvis välkommen att kontakta oss.

SHOW FILTERS

Varumärken

Visar alla 3 resultat

 • Jaktskidor

  Jaktskidor Lynx Inkl Bindningar

  Betygsatt 0 av 5
  2.995 kr
 • Jaktskidor

  Jaktskidor Nature inkl bindningar

  Betygsatt 0 av 5
  2.995 kr
 • Jaktskidor

  Jaktskidor Tiger Inkl Bindningar

  Betygsatt 0 av 5
  2.995 kr